2019- 2020

                                                     

Gang van zaken in groep 3/4 in het schooljaar 2019-2020

 

Beste ouders/ verzorgers,

 

Hierbij vast een overzichtje van de dingen die we in groep 3/4 met elkaar hebben afgesproken.

 


Brengen/ halen

Vanaf 8.20 uur kunnen de kinderen binnenkomen. Als ze goed gewend zijn mogen ze ook best tot de bel op het plein blijven spelen.

Vriendelijk verzoek: wilt u het afscheid kort houden?

Halen kan naar keuze bij het fietsenhok of het kleuterhek.

 


Tassen en jassen

De jas graag aan de kapstok (in de luizentas), pauzeconsumptie in de bakken in het crealokaal. Het middageten mag in de tas blijven zitten. De tassen mogen in de kapstokbak in het crealokaal. De gymtassen mogen aan de kapstok in de gang.
 


Gym

Op maandag en donderdag graag gymkleding en gymschoenen meegeven. Douchen doen we nog niet.


 

Verjaardagen

Verjaardagen kinderen: een traktatie voor de groep (28 kinderen) is gebruikelijk en de juf is altijd bereid een foto van het “feestvarken” te maken als u een fototoestel meegeeft.

Verjaardagen leerkrachten: worden samen gevierd op een dag aan het einde van het schooljaar. Daar wordt t.z.t. een briefje over meegegeven.

Verjaardagen familieleden: er mag desgewenst een kleurwerkje gemaakt worden voor opa/oma, mama/papa, broer/ zus. Voor andere relaties graag thuis aan de slag. Graag even tijdig aan de leerkracht melden.

 


Contact leerkracht

Voor schooltijd is er gelegenheid voor een korte mededeling. Persoonlijke dingen graag  na schooltijd i.v.m. de privacy. Op afspraak kan natuurlijk ook.

Soms willen kinderen graag iets aan ouder laten zien: dit kan na schooltijd.

 


Excursies

Als we met de groep op stap gaan vertrekken we bij het kleuterhek!
Ouders die meerijden kunnen daar parkeren. (met de bijrijderskant aan de stoep s.v.p.  dan kunnen we veilig in/uit stappen).

 


Groepsinformatieavond

Op woensdag 11 september a.s. is er een informatieavond gepland. Van 19:00 uur tot 20:00 uur krijgt u informatie over de werkwijze in groep 3/4.

Deze avond heeft een algemeen karakter en is niet bedoeld om informatie over uw kind uit te wisselen. Dat doen we in oktober tijdens het huisbezoek (groep 3) of de  kwartiergesprekken (groep 4). Zo nodig kan er uiteraard eerder een afspraak met één van ons gemaakt worden.

 

Met vriendelijke groet,

Joke Geugies en Brenda Elzen

 

 

 

 

 

Voor actuele informatie over de groepen kunt u naar de nieuwsbrieven gaan.